Kundtjänst

Här hittar du svaren på många av dina frågor. Tack vare att du får automatisk bokningshjälp i våra svar nedan eller via email, slipper du betala de traditionella resebyråernas höga bokningsavgifter och påslag.

Varför kan man inte ringa Doodle?
Svar: Vår tjänst är nätbaserad och det är en av orsakerna till att vi kan ha en aggresiv prispolitik så att du sparar pengar. Vår kundtjänst jobbar som vanligt, dock endast via webben. Om ditt ärende behöver telefonkontakt kommer vi att ringa upp dig.


Välj bland kategorierna nedan och klicka på den fråga som passar ditt ärende bäst. Alternativt kan du skriva valfritt ord eller fras i sökrutan och klicka på Sök.

Kontakta oss via e-mail

Fråga

Vad innebär de speciella hotellrabatterna / internetpriserna?

Svar

Många av de hotell som finns med erbjuder "Speciella internetpriser" till våra användare. Dessa priser innebär stora rabatter.

Du sparar pengar på våra särskilda Internetpriser. Eftersom vi behandlar så många bokningar kan vi ordna specialavtal med fastigheterna. Vi garanterar att våra särskilda Internetpriser är de lägsta du kan hitta. För att säkerställa att bokningen sker till detta låga pris måste du betala direkt med ditt kreditkort.

När du bokar ett rum till särskilt Internetpris sparar du både pengar och är säker. Bättre kan det inte bli!

Skulle du hellre vilja göra din bokning till Speciellt internetpris per telefon?
Ring avgiftsfritt inom USA och Kanada: 1-800-780-5733... eller i Europa: 00-800-11-20-11-40! När du ringer det här numret för att boka ett rum ska du uppge följande rabattkod: 129519.