Kundtjänst

Här hittar du svaren på många av dina frågor. Tack vare att du får automatisk bokningshjälp i våra svar nedan eller via email, slipper du betala de traditionella resebyråernas höga bokningsavgifter och påslag.

Varför kan man inte ringa Doodle?
Svar: Vår tjänst är nätbaserad och det är en av orsakerna till att vi kan ha en aggresiv prispolitik så att du sparar pengar. Vår kundtjänst jobbar som vanligt, dock endast via webben. Om ditt ärende behöver telefonkontakt kommer vi att ringa upp dig.


Välj bland kategorierna nedan och klicka på den fråga som passar ditt ärende bäst. Alternativt kan du skriva valfritt ord eller fras i sökrutan och klicka på Sök.

Kontakta oss via e-mail

Fråga

Vad betyder lägsta pris?

Svar

Doodle erbjuder dig möjlighet att söka och jämföra priser bland flygbolagens egna priser (ca 1 miljon priser) samt priser framförhandlade av större touroperators (ca 100 000 priser) och många lågprisflygbolag som de flesta andra resebyråer inte säljer. Dessutom visar vi direkt om det finns plats kvar eller om det är fullbokat. Vi söker även bland våra avtalade flygpriser samt flygbolagens egna priser. Detta ger dig en oslagbar översikt och service när du söker de bästa biljetterna. På Doodle kan du således boka dina flygbiljetter billigare, snabbare och enklare.